Макар и да ценим безвремието на българското село и неповторимото спокойствие на природата, ние сме подготвили развлечения за всеки вкус и член от семейството.

Открийте множеството активности, които шале „Балкан“ предлага за Вашата почивка, подходящи за всички възрасти и предпочитания.

ОТКРИТ БАСЕЙН И ЛЕТЕН БАР

През лятото можете да се насладите на нашия открит басейн, а след това да се насладите на освежаваща напитка в лятното барче.

СПОРТНО ИГРИЩЕ

Спортните ентусиасти ще оценят нашето многофункционално спортно игрище, подходящо и за тенис, баскетбол, футбол, волейбол и други отборни спортове на открито.

РАЗХОДКИ В ПРИРОДАТА И НАБЛЮДЕНИЕ НА ГОРСКИТЕ ОБИТАТЕЛИ

Разходете се из природата на една от нашите специално създадени еко-пътеки и се насладете на непокътнатата красота на околната среда.

Ще имате възможността да наблюдавате дивите животни, като елени, зайчета и други, по време на храненето им на изгрев или залез. Въпреки че тези животни са свободни горски обитатели, те са свикнали с гостоприемството на шале „Балкан“ и често ни посещават за вкусна вечеря или закуска

РЕЛАКС ЗОНА

Ако предпочитате да релаксирате, нашата релакс зона Ви предлага най-добрите услуги за релаксация и възстановяване с екстри като сауна, парна баня, джакузи и частни масажи. За тези, които търсят повече емоции, предлагаме и допълнителни активности като пейнтбол, офроуд приключения, конна езда, риболов и лов.

ЗАБАВЛЕНИЯ

Конна езда
Виж повече
Лов и риболов
Виж повече

 Свържете се с нас за повече информация на
+359 887 01 88 01