Заповядайте в уютните и комфортни стаи на семейно шале „Балкан“ – идеалното място за Вашата следваща почивка сред природата! В нашите комфортни стаи за гости, обзаведени в типичен планински стил, ще откриете спокойствие и уют, допълнени от неповторимата атмосфера на Балкана.

Нашите стаи за гости са разпределени в 3 сгради в непосредствена близост една до друга и до удобствата на комплекса.

Разположените в сърцето на планината, стаите на шале „Балкан“ Ви очакват да преживеете една неповторима и вълнуваща почивка. Заповядайте и се насладете на всичко, което Ви предлага нашето гостоприемство и планинската природа!

Всяка стая разполага със собствена баня, удобно дървено обзавеждане и разполага с всичко необходимо за незабравим престой.

Икономична - Хижарска
Виж повече
Стая без тераса
Виж повече
Стая с тераса
Виж повече
Уелнес стая
Виж повече

С РЕЗЕРВАЦИЯ НА КОЯТО И ДА Е ОТ НАШИТЕ СТАИ, ВИЕ ПОЛУЧАВАТЕ

закуска

достъп до РЕЛАКС ЗОНА

басейн

детски кът

А, петък и събота вечер ви каним на вечеринка покрай огъня с чаша домашно пиво комплимент от нас.

Сервираме сезонния комплмент точно преди вечеря.

Попитайте на рецепция за повече информация.

НАШИТЕ СТАИ

ИКОНОМИЧНА - ХИЖАРСКА

В типичен хижарски стил с дървен и много уютен интериор, тези стаи са една до друга в малка къщичка срещу Дядо Фильовото огнище, където провеждаме нашите вечеринки през уикендите. Всяка стая разполага със собствена просторна баня и мини веранда пред стаята, откриваща гледка към огнището и мултифункционалното ни спортно игрище.

УЮТНА СТАЯ БЕЗ ТЕРАСА

Нашите уютни стаи без тераса в характерния ни шале стил, разкриват различни природни гледки около комплекса, било то към гората или басейна. Стаите разполагат с едно двойно или две единични легла и собствена баня. Тук, очаквайте да усетите комфорта и уюта на Балкан.

УЮТНА СТАЯ С ТЕРАСА

Любителите на природата ще се влюбят в нашите Уютни стаи с тераси, които разкриват изглед към природата. Прекарайте спокойни вечери с чаша вино на балкона, докато слушате песента на вечерните птици и усещате свежия планински въздух. Тук, успешно сме комбинирали комфорта на уютните ни стаи с възможността да вдишате свежия въздух на Балкан веднага щом се събудите.

Уелнес стая с джакузи и инфраред сауна

Ако желаете да се потопите в пълна релаксация с половинката и да възобновите романтиката, нашата Премиум стая ще Ви предложи не само панорамен изглед и веранда към басейна и горското ни барче, но и собствена релакс зона. Позволете си да се отпуснете изцяло и да се насладите на моменти на уединение. Можем да декорираме стаята за изненада на любим човек.

НЯМАМЕ ТЪРПЕНИЕ ДА ВИ ПОСРЕЩНЕМ И ДА СПОДЕЛИМ НАШИЯ РАЙСКИ КЪТ С ВАС.
0887 01 88 01